Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Otsikko

Lisätty 20.12.2018

 Haukivuoren Kisailijat ry ja Osuuspankki jatkavat yhteistyötä

 

Haukivuoren Kisailijat ry jatkaa vuosikymmenten ajan Haukivuoren Osuuspankin kanssa kestänyttä tuloksekasta yhteistyötä nyt Suur-Savon Osuuspankin kanssa. Haukivuoren Kisailijoiden puheenjohtaja Asko Kohvakka toteaa tyytyväisenä, että ”Osuuspankin tuki on ollut ja on jatkossakin merkittävin vilkkaan seuratoiminnan mahdollistaja. Tuen avulla voimme järjestää mm. Hippo-kisat niin talvella kuin kesälläkin ja palkita kaikki kisailevat lapset ja nuoret.”

 

Suur-Savon Osuuspankin markkinointipäällikkö Tarja Wasenius kiittelee Haukivuoren Kisailijat ry:tä hyvästä yhteistyöstä ja toteaa: ”Pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Haluamme olla tiiviisti mukana maakunnan kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Yhteisvastuu näkyy pankin kaikessa toiminnassa, mm. yhteistyökumppanuutena eri seurojen ja yhdistysten kanssa.”

Waseniuksen mukaan painopisteessä on lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen: ”Haukivuoren Kisailijat tekee todella tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa ja haluamme olla mukana tukemassa tätä tärkeää tehtävää. Seuran toiminta tuo junioreille liikunnan riemua ja luo mallia terveellisistä elämäntavoista.”

 

 

 

 

 

Lue kokonaan »

Johtokunta 2018-19

Lisätty 02.04.2018

Haukivuoren Kisailijat ry on 28.3.2018 pidetyssä vuosikokouksessaan valinnut johtokuntaan kaudelle 2018 - 19 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja Asko Kohvakka, Mikko Pöyhönen varapj., Sanna Eromäki, Juha Kerminen, Mikko Koponen, Helena Manninen, Kalle Manninen, Jukka Partanen, Heikki Sorvali (sihteeri), Teija Räihä ja Ilkka Väisänen.

 

Jaosten johtajat:

Heikki Sorvali, yleisurheilujaosto

Helena Manninen, hiihto- ja kuntourheilujaosto

Kalle Manninen, suunnistusjaosto

Mikko Pöyhönen, palloilujaosto

Kalle Koponen, tennisjaosto

Teija Räihä, voimistelujaosto

 

Johtokunta kiittää luottamuksesta.

Lue kokonaan »

RYHDY SEURAMME KANNUSTAJAKSI

Lisätty 09.01.2016

Liity Sinäkin seuramme Haukivuoren Kisailijoiden Kannustajiin!                                      

  

Nyt kaikki seuraamme kannattavat voivat kerryttää yhteistä, seuralle maksettavaa tukipottia liittymällä seuramme Kannustajaksi. 

Kannustajaksi voi ilmoittautua Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajatalouden pääjäsen 2.1.2016 alkaen osoitteessa www.suursavo.fi ja sieltä edelleen linkki Omalle S-kanavalle. Tarvittavan tunnuksen voi luoda sisäänkirjautumisen yhteydessä. 

Kannustajaksi voit ilmoittautua myös Osuuskauppa Suur-Savon asiakaspalvelupisteissä, jotka sijaitsevat Mikkelin ja Savonlinnan Prismassa , Savonlinnan Sokoksella sekä Mäntyharjun ja  Pieksämäen S-marketeissa. Lisäksi Kannustajaksi voit liittyä Kauppakeskus Stellassa sijaitsevassa S-Pankkipisteessä.

Kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen, mutta kaikkien talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan seuralle tukea maksettaessa.

Seuramme Kannustajille maksetaan oma, henkilökohtainen Bonus normaaliin tapaan. Kannustajien kautta maksettava summa on siten osuuskaupan maksama lisätuki seurallemme.

 Kaikkien seuramme Kannustajien vuoden 2016 aikana Osuuskauppa Suur-Savon ja S-ryhmän toimipaikoista tehdyistä ostoista kerryttämä Bonus lasketaan yhteen ja osuuskauppa maksaa seuralle tämän perusteella kannustajatukea.

Mitä enemmän Kannustajia on ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä suurempi on seuralle maksettava tukisumma.

 

Näin kirjaudut Haukivuoren Kisailijoiden Kannustajaksi netin kautta                                  

 

1.      Mene Osuuskauppa Suur-Savon etusivulle www.suursavo.fi

2.      Kirjaudu sieltä Omalle S-kanavalle. Voit kirjautua Omalle S-kanavalle myös 

         S-Pankin verkkopankin kautta.

3.      Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, klikkaa kohtaa: Rekisteröidy                      käyttäjäksi.

4.      Valitse Omalla S-kanavalla välilehti Osallistu ja vaikuta.

5.      Valitse sivuvalikon vaihtoehdoista Liity Kannustajaksi.

6.      Valitse tuettavien yhteisöjen/seurojen listasta seura, jolle maksettavaa tukea haluat Kannustajana                         kasvattaa. Valitse Haukivuoren Kisailijat ry.

7.      Klikkaa lopuksi ”Päivitä tiedot” -painiketta.

                                                                                      

 Kannustajille maksettava tuki

 

Osuuskauppa Suur-Savo maksaa yhteensä 30 000 € tukea Kannustajat -konseptiin liittyneiden viidentoista seuran kesken vuonna 2016. Tuki perustuu kunkin seuran Kannustajien saamaan Bonukseen aikavälillä 1.1.-31.12.2016.

 Nyt siis kannattaa liittyä Kannustajaksi ja olla näin tukemassa seuramme toimintaa!

 Lisätietoja antaa Hakin pj. Asko Kohvakka (gsm 0400 705607) ja  siht. Heikki Sorvali (gsm 0405036857)

 Ryhdy Sinäkin Kannustajaksi. Tuen maksaa Osuuskauppa Suur-Savo puolestasi.

 

Tuestasi ja mukanaolostasi seuramme toiminnassa kiittäen

 

Asko Kohvakka                                                                                  Heikki Sorvali

Hakin pj.                                                                                              HaKin siht.

 

                                                                 

 

Lue kokonaan »

Otsikko

Lisätty 22.05.2015
Lue kokonaan »

Otsikko

Lisätty 07.05.2015

Hei!

Haukivuoren Kisailijat täyttää tänä vuonna 70 vuotta.
Juhlavuotemme merkeissä olemme päättäneet tarjota jäsenillemme ja kaikille liikuntaa/ulkoilua harrastaville mahdollisuuden hankkia edullinen ja hyvälaatuinen Haukivuoren Kisailijoiden verryttely- tai treeniasu (umbro).

Hankkimalla HaKin ulkoiluasun vaikka koko perheelle tuet samalla seuramme toimintaa, joka tähtää erityisesti lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen herättämiseen ja ylläpitämiseen - aikuisikäisiä unohtamatta.
Olemme hankkineet asuun seuramme talouden vahvistamiseksi mainokset Osuuskauppa Suur-Savolta, Haukivuoren Osuuspankilta, M-J Compitec Oy:ltä ja K&L konetyöt Oy:ltä.

Tule sovittamaan ja tekemään tilaus omasta ulkoiluasustasi Terveys- ja hyvinvointimessuille Haukivuoren yhtenäiskoululle la 9.5. klo 09.00-12.00 välisenä aikana.

Umbron mallit/hinnat kts. linkki http://umbro.fi/kuvasto

- verryttelypuku sanders kts. linkki s.7 (takki 980 musta, housu musta)
HINTA; JR 50€, SR 60€

- treeniasu kts. linkki s. 8 (takki 984 ramos musta/kelt, housut ray 980 musta)
HINTA; JR 51€, 62€
- pelkkä treenitakki; JR 30€, SR 35€

Voit tutustua ja tilata oman asusi myös ma 11.5. klo 18.00 Kiitolan kentällä UKK testin yhteydessä, maastojuoksujen yhteydessä Asemankylän pururadalla 13.5. klo 18.00 tai Kiitolan kentällä kunniakierroksen yhteydessä 20.6. klo 18.00.

TULE, TUTUSTU, HANKI JA LIIKU MUKAVASTI.
TUET SAMALLA KISAILIJOIDEN TOIMINTAA.

Lue kokonaan »

Otsikko

Lisätty 07.05.2015
Lue kokonaan »

Uudet kotisivut julkaisuvaiheessa

Lisätty 02.03.2015

Sivuja päivitetään kevään kulueesa, sivulla ja linkeissä voi esiintyä virheitä.

Lue kokonaan »

staanota tärkeitä päivityksiä ja uutisia yhdistyksestä Yritys.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.