Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Haukivuoren Kisailijoiden johtokunta 2019-20

Lisätty 04.04.2019

Haukivuoren Kisailijat ry on 3.4.2019 pidetyssä vuosikokouksessaan valinnut johtokuntaan kaudelle 2019 - 20 seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja Asko Kohvakka, varapj. Mikko Pöyhönen. sihteeri Katja Kerminen, Sanna Eromäki, Juha Kerminen, Mikko Koponen, Helena Manninen, Kalle Manninen, Heikki Sorvali, Teija Räihä ja Ilkka Väisänen.

 

Jaosten johtajat:

Sanna Eromäki, yleisurheilujaosto

Helena Manninen, hiihto- ja kuntourheilujaosto

Kalle Manninen, suunnistusjaosto

Mikko Pöyhönen, palloilujaosto

Teija Räihä, voimistelujaosto

 

Lue kokonaan »

Otsikko

Lisätty 20.12.2018

 Haukivuoren Kisailijat ry ja Osuuspankki jatkavat yhteistyötä

 

Haukivuoren Kisailijat ry jatkaa vuosikymmenten ajan Haukivuoren Osuuspankin kanssa kestänyttä tuloksekasta yhteistyötä nyt Suur-Savon Osuuspankin kanssa. Haukivuoren Kisailijoiden puheenjohtaja Asko Kohvakka toteaa tyytyväisenä, että ”Osuuspankin tuki on ollut ja on jatkossakin merkittävin vilkkaan seuratoiminnan mahdollistaja. Tuen avulla voimme järjestää mm. Hippo-kisat niin talvella kuin kesälläkin ja palkita kaikki kisailevat lapset ja nuoret.”

 

Suur-Savon Osuuspankin markkinointipäällikkö Tarja Wasenius kiittelee Haukivuoren Kisailijat ry:tä hyvästä yhteistyöstä ja toteaa: ”Pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Haluamme olla tiiviisti mukana maakunnan kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Yhteisvastuu näkyy pankin kaikessa toiminnassa, mm. yhteistyökumppanuutena eri seurojen ja yhdistysten kanssa.”

Waseniuksen mukaan painopisteessä on lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen: ”Haukivuoren Kisailijat tekee todella tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa ja haluamme olla mukana tukemassa tätä tärkeää tehtävää. Seuran toiminta tuo junioreille liikunnan riemua ja luo mallia terveellisistä elämäntavoista.”

 

 

 

 

 

Lue kokonaan »

Uudet kotisivut julkaisuvaiheessa

Lisätty 02.03.2015

Sivuja päivitetään kevään kulueesa, sivulla ja linkeissä voi esiintyä virheitä.

Lue kokonaan »

staanota tärkeitä päivityksiä ja uutisia yhdistyksestä Yritys.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.