Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Otsikko

Lisätty 20.12.2018

 Haukivuoren Kisailijat ry ja Osuuspankki jatkavat yhteistyötä

 

Haukivuoren Kisailijat ry jatkaa vuosikymmenten ajan Haukivuoren Osuuspankin kanssa kestänyttä tuloksekasta yhteistyötä nyt Suur-Savon Osuuspankin kanssa. Haukivuoren Kisailijoiden puheenjohtaja Asko Kohvakka toteaa tyytyväisenä, että ”Osuuspankin tuki on ollut ja on jatkossakin merkittävin vilkkaan seuratoiminnan mahdollistaja. Tuen avulla voimme järjestää mm. Hippo-kisat niin talvella kuin kesälläkin ja palkita kaikki kisailevat lapset ja nuoret.”

 

Suur-Savon Osuuspankin markkinointipäällikkö Tarja Wasenius kiittelee Haukivuoren Kisailijat ry:tä hyvästä yhteistyöstä ja toteaa: ”Pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Haluamme olla tiiviisti mukana maakunnan kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Yhteisvastuu näkyy pankin kaikessa toiminnassa, mm. yhteistyökumppanuutena eri seurojen ja yhdistysten kanssa.”

Waseniuksen mukaan painopisteessä on lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen: ”Haukivuoren Kisailijat tekee todella tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa ja haluamme olla mukana tukemassa tätä tärkeää tehtävää. Seuran toiminta tuo junioreille liikunnan riemua ja luo mallia terveellisistä elämäntavoista.”

 

 

 

 

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.